Velkommen til HJRK
 
 
 

ÅBENT HUS I HØJRIS RIDEKLUB
”VI ER AKTIVE SAMMEN I RIDESPORTEN”

Torsdag d. 13. maj 2021 er Højris Rideklub en del af et landsdækkende arrangement: ”Vi er aktive sammen i ridesporten”. Fra kl. 13:00-16:00 vil det være muligt for alle, der har lyst, at komme og få en ridetur på en af klubbens søde elevheste, at prøve egen kondition af på vores minispringbane, gøre en god handel i vores second-hand-shop og måske købe en lille forfriskning i boden.

Det vil også være muligt at gå en tur i staldene og se, hvordan hestene bor og indsnuse atmosfæren og nogle af klubbens ryttere vil vise den daglige træning på deres heste.

Efter endnu en COVID-19-nedlukning er også mange af landets rideklubber trængte økonomisk, og i den anledning er Dansk Ride Forbund og Trolle Company gået sammen om at afholde denne fælles aktivitetsdag i ridesporten. Der er til anledningen produceret t-shirts, hvor overskuddet fra salget går til en pulje, som de deltagende klubber kan søge midler fra.
Vi håber, at rigtig mange vil lægge vejen forbi Højris Rideklub på Remmevej i Ikast, til en hyggelig eftermiddag i hestens tegn.

Rideforbundets infomateriale:
https://rideforbund.dk/.../s%C3%A6t-kryds-i-kalenderen-13...

Med venlig hilsen
Højris Rideklub
 

Søgning
Søg
Kontakt ang. Ridefys.
Helle Nedergaard
Tlf.: 2521 9571

Jette Flarup
Tlf.: 2345 7054
Kontakt ang. undervisning:
Janni Midtgaard
Tlf.: 6060 2466
Svarer ikke mellem 7:30 og 15:30 på hverdage
janni.midtgaard@hjrk.dk